Akimirkos, Vaiko daiktai
Leave a comment

Marks & Spencer dovanynas

Šiandien buvau įkišus nosį į naująją didžiąją Marks & Spencer ir negaliu nepasidalinti atradimais!

Į drabužius nelabai žiūrėjau, bet maisto skyriuj atsirado įdomesnių dalykų: visokie saldūs padažiukai, cukrus su vanile ir kitokie mišiniai saldėsiams gaminti (prie to dar galėtų pasiūlyti maišiukų ir kaspinėlių sausainukams puošti ir pakuoti), rimtųjų patiekalų padažų irgi platus pasirinkimas, gėrimukų, daug įvairių užšaldytų kepinių, troškinių, apkepėlių pietums pasišildyti. Bet va, marcipanų masės neradau. Gal kas žino, kur tokio daikto būna?

Kalėdoms, žinoma, Marks & Spencer`yje rasi visokio gėrio ir grožio, ko nepamatysi niekur kitur: jaukiai apmegzti puodeliai, nematyti suvenyrai, saldainių dėžutės, kurias išvalgius drąsiai gali ten susidėti papuošaliukus ar kokias kitas malonias smulkmes, įvairūs rinkinukai prie arbatos ar šiaip virtuvės rakandus paįvairinti, sąsiuviniai-kalendoriai, užrašinės, bloknotai su magnetukais ir rašikliais pirkinių sąrašams sudarinėti, ir, žinoma, visas stendas smagių smulkmenėlių tiems, kuriems nieko nereikia. Tokių daikčiukų pravartu užsipirkti metams į priekį (visokiems gimtadieniams), bet gal turėdami šitokį plotą jie paliks tas dovanines lentynas visada?

Kas padarė didžiausią įspūdį toje naujojoje parduotuvėje, tai žaislai ir vaikiškos knygos. Į žaislus, tiesa, mažai težiūrėjau, bet pasirodė tikrai kitokie, labesni nei kitur, o jau prie knygelių tai alpau tas savo turimas kelias laisvas minutes 🙂

Labiausiai patiko Juokučių knygelė.

Kiekviename kartoniniame puslapyje yra nupieštas koks gyvūnėlis ir prašoma spausti tai nosytę, tai letenėlę, o kai spusteli toj vietoj, pasigirsta linksmas kūdikio juokas – kievienoj vietoj vis kitas! 🙂 Ir dar yra „juoko mygtukas” – tas burbuliukas dešiniam apatiniam kampe, o paskutiniame puslapyje – folijos veidrodukas kūdikiui pačiam iš savęs pasijuokti 😀 Pasirodė labai miela 🙂

Dar yra lytėjimą lavinančių, pvz., apie dūžtantį kiaušinuką.

Irgi kartoninė, o dešiniam krašte – įvairių tekstūrų apskritimai. Dar ir garsus kažkokius leidžia (neatkreipiau dėmesio, tik aprašyme dabar išskaičiau).

Nemačiau, ar yra tokių už širdies griebiančių knygelių kaip ši apie Didžiausią bučinį, bet yra Trys paršiukai ir kitokių pasakėlių, gana daug įvairaus formato ir įvairaus amžiaus vaikams skirtų Paršiukės Pepos knygelių ir dėlionių, taip pat Garvežiuko Tomo.

Dar labai patiko, bet svetainėje nerandu, skaičiavimo knygelės. Pvz., kartoninė knygelė su 10 iškilių guminių kirmėliukų. Skaitai istoriją apie 10 kirmėliukų, kurie kažką veikė ir vis vienas kur prapuldavo. Pirmą lapą atvertus matosi tik 9 kirmėliukai, antrą lapą – tik 8 ir t. t.

Viskas, žinoma, angliškai, tačiau pypliukai juk vis tiek patys neskaito 😉 O iliustracijos nuostabios! Formos ir formatai – pats tas mažuliams! Aaaa, graužiuosi nagus, kad nieko nepirkau. Juolab, kad šiomis dienomis (iki ryt) nuolaidos – žaislams ir knygoms visas 50%! Kitoms kalėdinėms dovanėlėms – 30%.

Tikiuos, kad tie gėriai po Kalėdų niekur nedings.

A, ir beje, užvežė kosmetikos (kremukai, aliejukai…)!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *