Akimirkos, Vaiko daiktai, Vaiko lavinimas
comments 3

Viešinu fantastišką kalėdinę akciją

Šiame tinklaraštyje pirmąkart atsiranda reklaminis skydelis – va tas mielas gerai moliūgų prikirtęs meškis, kurį matote šio įrašo dešinėje, po Facebook nuorodomis. (Čia viršuj – tik teksto iliustracija 😉 ) Tai kokono kalėdinės akcijos reklama. Šiaip jau dauguma kalėdinių ir labdarinių projektų lenda per gerklę savo saldumu ir banalumu, o štai kokono akcijos visad labai savitos, nuoširdžios ir tikra pagalba tiems žmonėms ir tuo, ko kiti nesugalvoja. Pvz., pernai akcijos metu rinkti pinigai spec. stalo įrankiams, kuriais galėtų valgyti neįgalieji. Šiais metais absoliučiai nereali idėja – paveikslėlių knygelės neregintiems vaikams.

Moliūginis meškutis kviečia daryti rankdarbius, tinkamus kalėdinėms dovanoms, ir siųsti juos kokonui. (Tinka ir valgomi!) Gruodžio 3 d. kokonas suorganizuos mugę, kurios metu atsiųsti darbai bus parduoti, o gauti pinigai – paaukoti tų knygelių leidybai. Rankdarbininkai turi ir galimybę pasireklamuoti, nes šauniausius darbus kokonas gražiai apipasakoja savo tinklaraštyje.

Kadangi aš pati nesugebu nieko gražaus sumeistrauti, o kalėdinių dovanų perku santūriai, prie šios akcijos prisidėsiu bent jau viešinimu. Norintys daugiau sužinoti apie kokono kalėdinę mugę ir visą akciją prašom spausti tą moliūgų prikirtusį meškiną puslapio dešinėje. Beje, mugei reikalinga ir organizacinė pagalba.

3 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *