Akimirkos
comments 26

Nauja dovana: dryžuota kaklaskarė

Vasarą rašiau apie šaunią šeimynėlę – Juliją & Co. Jau tada jie buvo išaugę iš sauskelnių (norėjau pasakyt, siuvo ne vien tik sauskelnes 🙂 ) ir turėjo daug didelių planų, o dabar matyti, kad tie planai ir svajonės iš tiesų pildosi ir jų vis daugėja 🙂

Po didelių gyvenimo sukrėtimų Julija & Co keliasi ir eina pirmyn, plečiasi. Dabar savo pagrindiniu tikslu jie laiko raginimą tėvus ne tik auginti vaikus su daugkartinėmis sauskelnėmis, bet ir rengti juos originaliais, paprastais, rankų darbo, su meile siūtais drabužėliais.

„Norime pasakyti, kad kiekvienas vaikas yra unikalus: jo vardas, išvaizda, būdas ir t. t. Tikime, kad šie paprasti drabužėliai kaip tik ir pabrėžia tą kiekvieno vaiko unikalumą, neužgožia jo,“ – sako Julija.

Naujausių gaminių medžiagos labai švelnios – tai veliūras… Galbūt dėl to, kad šiuo metu labai norisi švelnumo, jaukumo… Dar švelnesnis yra bambuko veliūras. Mažai kas pažįsta šią medžiagą, o drabužėliai iš šio audinio – tiesiog nepakartojami.

Taip pat unikali, Julijos & Co labai mėgstama medžiaga yra linas. Apie liną galima kalbėti labai daug, tačiau jis ypač rekomenduojamas alergiškiems vaikams. Lino naudą Julija gali papasakoti iš asmeninės patirties.

Tad ką gi jie dabar siuva iš to veliūro ir lino? Geriau 1 kartą pamatyti, nei 100 kartų išgirsti, tad žvilgtelkite į Julijos & Co feisbuko sieną, o dar geriau – pačiupinėkite, pasimatuokite ir įsigykite labdaringoje kokono mugėje gruodžio 8 d. Ten bus ir žymiosios sauskelnės, ir visa naujausių drabužių kolekcija.

O nekantraujantiems Julija & Co dovanoja dryžuotą medvilnės veliūro kaklaskarę, tinkamą nuo gimimo iki 2 metų.

Rašykite komentaruose „Noriu“ ir nepamirškite įvesti el. pašto, kad galėtume susisiekti. Iki sekmadienio, gruodžio 2 dienos!

26 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *