Būti tėvais
Leave a comment

Du keisčiausi šios savaitės vaizdai: nuraminti rėkiantį kūdikį ir pagimdyti mašinoje

Šią savaitę pasaulį internete apskriejo keli su kūdikiais susiję filmukai.
Galbūt jau matėte, kaip amerikiečių pediatras Robertas Hamiltonas moka keistai paimti kūdikį ir nuraminti bet kokį verksmą.

Ar jums tas kūdikis neprimena kačiuko, kai mama neša jį suėmusi už čiupros? Neatrodo, kad tai būtų natūrali ar labai saugi kūno padėtis, o vaikas džiūgautų. Jis būtent ir primena tą kačiuką, nes jaučia nestabilumą ir šiokią tokią baimę. Tik dėl to ir neverkia – vienas instinktas slopina kitą. Panašiai galima kūdikį nuraminti jam pūstelint į veidą, o vyresniam vaikui duodant atsigerti. Vieną instinktą nurungia kitas, bet kūdikiai ir vaikai juk verkia dėl kokios nors priežasties, dėl kokio nors nepatenkinto poreikio. O tokie slopinantys rėkimą būdai jokių poreikių nepatenkina…

Kitas, dar labiau šokiruojantis vaizdelis, – kaip moteris pagimdo mašinoje. Tokių atvejų, žinoma, pasitaiko, bet šis gimdymas įvyko taip greitai, kad vyras net nespėjo sustoti šalikelėj. Moteris pagimdė mašinai bevažiuojant. Keletas stipresnių sąrėmių ir rankose kūdikis, o mamos balsas kupinas meilės.

When your baby is tired of livin in your belly and wants to get out RIGHT NOW

Posted by Renaud Margry on Monday, November 30, 2015

Internautai ūžia, kodėl jis nesustojo. O paskui džiaugsmingai pasveikino moterį duodamas penkis ir sušukdamas „we did it!”. We? Tikėčiausi, kad tuo metu, kai nutrūksta video, vyras iš tiesų nustoja filmuoti, sustoja ir skiria deramo dėmesio ir meilės tiek moteriai, tiek kūdikiui. Įdomu, jei būčiau tas vaikas ir tėvai po kiek metų sakytų, žiūrėk, tu štai taip gimei… Gal jis iš tiesų užaugs itin veržlus ir neinantis į kompromisus. Tikėkimės, su gerais ketinimais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *