Vaiko daiktai
Leave a comment

Vaikų ir tėvų mėgstama Bubble Bum autokėdutė

Ką padovanoti seneliams? Gal Bubble Bum – pripučiamą pasostę, kad galėtų patys pasiimti vaikaitį iš darželio ar palydėti į draugo gimtadienį?

Juk tokių pavėžėjimų gyvenime pasitaiko ir tada perkėlinėk kėdutę iš vieno transporto į kitą arba „ups, pamiršau“ ir belieka vaiką prisegti automobilio diržais per kaklą…

Mes neturim problemos pernešti kėdutes iš tėčio į mamos mašiną ir pan., tačiau Bubble Bum mums praverčia, kai vaikai keliauja draugų mašinoje ar kai mes pavėžėjame draugų vaikus.

Vaikams ji patinka, nes minkšta, nuo jos gerai matyti pro langą ir šiaip ji faina. Mums patinka, kad turi kilputes tvirtinti per klubus einantį diržą, o svarbiausia – kilputę, leidžiančią skersai einantį diržą pritraukti prie vaiko peties. Taigi nesegsite vaiko nei per kaklą, nei per pilvą, jis bus visiškai saugus prisegtas per klubus ir nuo peties.

Štai ką turiu omeny:

Ji puikiai telpa, kai gale reikia susodinti tris. Telpa tarp dviejų „normalių“ kėdučių net mūsų mažytėje mašinytėje.

trys-kedutes

Bubble Bum nuo kitų pasosčių dar skiriasi tuo, kad yra pripučiama. Nenaudojant galima orą išleisti ir kėdutę susukus patalpinti į saugojimo maišelį. Taip ji užima dar mažiau vietos ir telpa į mažą kuprinę ar vidutinio dydžio rankinę. Aktualu, jei, tarkim, einate į miestą ir žadate grįžti taksi, arba skrendate į X vietą, kur paskui naudositės nuomota mašina.

Bet mes ją visada laikom pripūstą, nes prireikia paprastesnėse situacijose, tad vaikas šast po pažasčia ir nešasi.

bubble-bum-po-pazascia
Bubble Bum kėdutė skirta 4–11 metų vaikams (15–36 kg) ir atitinka saugumo standartą ECE R44/04. Ji taip pat yra pelniusi nemažai apdovanojimų, kurie skiriami vaikų priežiūros prekėms.

Daugiau apie ją galite sužinoti čia, o Lietuvoje užsisakyti iš čia. Iki Kalėdų žada nemokamą pristatymą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *