Būti tėvais
Leave a comment

Problema – drabužiai nėščiosioms ir žindančioms mamoms

Kai buvau nėščia, labai norėjau puoštis. Norėjau sijonų, suknelių… Nėra!

Sijonų nėščiosioms apskritai neradau, tik vis tuos pačius kelis džinsinius modelius.

Suknelių reikalai šiek tiek geresni, bet…

Dauguma jų baigiasi aukščiau kelių:

Be to, labai ieškojau spalvų:

O radau tik

ir labai daug

Nuo – bo – du !

Įdomesni modeliai ir įdomesnių spalvų tik sportiniame, laisvalaikio stiliuje. Bet jeigu aš einu į darbą, į šventę, dalyvauju tėčio jubiliejuje, o ne vien sėdžiu parke su knyga ir lankau nėščiųjų mankštas, ką rengtis?

Ta pati problema išlieka pagimdžius. Aš ir toliau noriu puoštis – džiaugtis savo motinyste.

Dabar taip populiarūs neaiškaus liemens siluetai – idealu ką tik pagimdžius, kai dar juokingai atsikišęs ištuštėjęs pilvas.

Bet stop, kaip prieiti prie krūties, kad pažindytum kūdikį?

Kai kada gali rasti modelių, kurie atsisagsto per vidurį, tačiau tai išties vienas prasčiausių priėjimų. Viską atsegti iki bambos užima pakankamai laiko, kad vaikas įsiverktų, žindant pusė viršutinės torso dalies lieka nuoga. Gal ir nieko, jeigu esate pratusi prie atvirų pečių ir gilių iškirpčių. Antraip norisi griebtis skraistės. Tačiau kam tada tas žavus drabužis, jeigu jį uždengsi „virėjo prijuoste”?…

Žavių suknelių siuva Cirilė, tačiau pirmuosius modelius išpardavė, laukiu, ką naujo sukurs.

Sijonai – ok, neilgai trukus po gimdymo jau tinka iš bet kurios parduotuvės. Bet reikia prisiderinti žindymui tinkamą viršų. Ir vėl juodas, juodas, juodas (jei vaikas atpylė – iškart šviečia), sportinis, sportinis, sportinis arba marškiniai, kuriuos reiks atsisegti iki pat pilvo.

Yra neblogų, tikrai patogių žindymui laisvai krintančių modelių:

Bet kaip jums spalvos?

Ir dar vienas „bet” – kai mes kur nors išeinam, aš mažylį visuomet pasirišu nešyklėje, tad tokie laisvi modeliai po ja labai susiglamžo. Netinka ir priėjimai, kur viršutinį sluoksnį reikia atkelti nuo pat apačios, nes apačia tiesiog nešyklės prispausta. Ką atradau geriausio, tai H&M basic žindymo marškinėliai:

Jie atitinka visus mano reikalavimus: priėjimas greitas ir patogus net nešyklėje, viršus nelieka nuogas, žindant krūties praktiškai išvis nesimato, siluetas prigludęs, tad po nešykle nesiglamžo. Tačiau ne kažin kaip pasipuoši…

Dabar mano mintis geriausiems deriniams – gražus sijonas, H&M palaidinė (sakykim, jos vis tiek nesimato po vaikučiu) ir koks dailus megztinis ant viršaus.

O labiausiai pasaulyje norėčiau, kad susivienytų bemirštantis Milk Sense ir bepražystanti Darna. Pirmieji puikiausiai išmano apie geriausius priėjimus žindymui, o antrieji turi nuostabiausių medžiagų.

O jūs kaip sukatės, kai įprasti drabužių gamintojai išmeta už borto?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *