Akimirkos
comment 1

Į spektaklį „Labas, Mažyli!” eina…

Labas, Mažyli

Klaipėdos lelių teatras balandžio 6 d. atvyksta į Vilnių su spektakliuku patiems mažiausiems – „Labas, Mažyli!„. Aušra šiame tinklaraštyje rašė apie kitą jų spektaklį – „Apapa”, tačiau ir šis, sako, niekuo nenusileidžia. Tad aš jau seniai rezervavau bilietus, o tinklaraščio skaitytojoms Aušra paskelbė konkursiuką kvietimams laimėti.

Keista, bet šiame žaidimuke sudalyvavo vos 3 norėtojos. Kadangi tinklaraštį skaito tikrai daugiau nei 3 vilnietės, įdomu būtų sužinoti, kodėl kitos nedalyvavo. Savaitgalis jau suplanuotas, ligos užpuolė, vaikas jau per didelis tokiam spektakliui ar spektaklis pasirodė neįdomus? O gal jau turite bilietus? Girdėjau, kad jie sparčiai tirpsta!

Aušra pasitarė su lėlininkėmis ir buvo nuspręsta apdovanoti bilietais visas tris konkursėlio dalyves: kiekvienai po du bilietus. Valio! Tačiau turime 2 bilietus į 12.30 val. „seansą” ir 4 – į 14 val. Tai vis dėlto turime išrinkti nugalėtoją.

random org

Random.org sako, kad tai Inga, komentavusi Facebook`e! (Visas dalyves surikiavau pagal komentaro laiką.) Taigi Inga galės pasirinkti, eiti į spektaklį 12.30 ar 14 val.

Antroji pasirinkimą turės…

random

Raminta, taip pat iš Facebook`o. O trečioji pora bilietų lieka Vilnietei, komentavusiai tinklaraštyje. Plojam katučių!

Linkiu malonių įspūdžių.

1 Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *