Akimirkos
Leave a comment

Vystyklų dienos 2013

vystyklu dienos 2013

Šiandien prasidėjo „Vystyklų dienos 2013” – tikrasis pavasario šauklys 🙂 Visą savaitę Prieraišiosios tėvystės centre vyks įvairūs susitikimai: nuo vystyklystės pradžiamokslio ir pasidalijimo patirtimi iki vystyklų siuvimo ir vėlimo dirbtuvėlių. Registruotis užtenka iš vakaro.

Didžiosios linksmybės – šeštadienį, balandžio 20 d. Mokytojų namų kiemelyje nuo 12 iki 17 val. vyks smagūs žaidimėliai su šauniais prizais, o 14 val. vyninėje La Boheme (Šv.Ignoto g. 4/3, Vilniuje) bus siekiama žaliojo rekordo – daugiausia vienu metu pervystomų vaikų. Tai pasaulinio vystyklų renginio Real Diaper Week dalis. Vystyklų entuziastai susiburia draugėn ir vienu metu visame pasaulyje ima ir pakeičia vystyklus vaikams, taip siekdami Gineso rekordo.

Būkite ir jūs to rekordo dalimi! Net jeigu niekad nebandėte medžiaginių sauskelnių, tai puiki proga iš arčiau su jomis susipažinti ir parsinešti vienas dovanų – 30 laimingųjų vystyklų keitėjų gaus po vienas „Kukučio” sauskelnes, o kiti – diiiidelę nuolaidą „Julija & Co” vystyklams.

O dar… Kokios gi Vystyklų dienos be turgaus! Vyks Didysis vystyklų turgus, kuriame išvysite, ko gero, visus įmanomus vystyklų variantus, kuriais prekiaujama Lietuvoje, o prekybininkai žada nuolaidų, specialių pasiūlymų ir siurprizų. O jei vystyklus jau išaugote, registruokitės į Vystyklų mainų turgelį ir perleiskite juos mažesniems užpakaliukams.

Ir dar… Iki balandžio 17 d. spėsite sudalyvauti išankstiniuose konkursuose:

  • trumpai papasakokite, „Kodėl man auginti vaiką su vystyklais lengviau nei mano mamai“,
  • nufotografuokite „Vystyklą – kaip meno kūrinį“ arba
  • pasidalinkite pasiteisinusiu kūdikio odelės priežiūros receptu.

Tai siųskite adresu [email protected]

Šįmet šitiek daug rėmėjų, atrodo, renginys bus kaip niekad smagus. Jau nekantrauju ir įsivaizduoju, kaip linksmai šeštadienį švies saulė 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *