Būti tėvais
comments 2

Pagaliau – patikimas prietaisas matuoti motinos pieno kiekį

Daugelis motinų visame pasaulyje mano, kad jų gaminamas pieno kiekis nepakankamas. Dėl šio nerimo daugelis iš jų  žindymą nutraukia anksčiau nei planavo. Todėl rinkoje yra didelė niša prietaisui, kuris veiksmingai ir patikimai matuotų motinos pieno gamybą. Man labai malonu prisipažinti, kad atradau aparatą, kuris atitinka šiuos reikalavimus ir dar turi papildomų privalumų!

Aparatas gana mažas, todėl nešiojamas. Jį galima pririšti prie motinos ir naudoti laisvomis rankomis arba padėti mamai ant kelių. Įjungtas jis leidžia garsinius signalus, kurie rodo, kad pienas tuoj bus tikrinamas. Tada jis ima veikti paprasta, vartotojui draugiška eiga: prisijungia tiesiai prie motinos krūties, sudarydamas vakuumą. Yra moksliškai įrodyta, kad taip veiksmingiau ištraukiamas didesnis kiekis pieno nei su bet kokiu kitu naujausiu prietaisu, net lyginant su ligoninėse naudojamais pientraukiais. Nereikia naudoti jokių papildomų detalių ar priedų, pvz., guminių gaubtų, antspenių ar žindukų. Aparatą net galima užprogramuoti patikrinti didesnius pieno kiekius per tam tikrą laikotarpį.

Vienas iš šio produkto unikalių privalumų vartotojui – tai jau įdiegtos judėjimo ir jutimo programėlės, tarp kurių – vaizdo, garso ir uoslės jutikliai, suteikiantys įvairiapusės vartotojo patirties. Nenaudojamas prietaisas veikia miego režimu (nors reikia pripažinti, kad naujuose prietaisuose šis režimas gali būti nevaldomas). Svarbiausia, kad prietaisas turi atskirą atgalinio ryšio kanalą, iš kurio išeina tikslūs ir vartotojui lengvai suprantami pieno gamybos rodmenys. Prietaisas yra draugiškas aplinkai,  o švelniai elgiantis jis džiugins vartotoją ilgus metus. Paaiškinamaisiais tikslais pateikiu prototipo brėžinį:

1. Patraukli vartotojo sąsaja

2. Vaizdo jutiklis (kairysis)

3. Vaizdo jutiklis (dešinysis)

4. Garso jutiklis (kairysis)

5. Garso jutiklis (dešinysis)

6. Uoslės jutiklis

7. Įmontuotas „ieškojimo“ refleksas. Padeda išmatuoti apetitą. Pasiruošęs pienui aparatas aktyvuoja ieškojimo refleksą.

8. Centrinė apdirbimo sekcija

9. Masažo jutiklis. Masažuoja krūtį, kad paskatintų pieno tekėjimą.

10. Atsako kanalas. Iš čia išeina įėjusio pieno kiekio rodmenys.

prietaisas_motinos_pienui_matuoti

11. Visuose modeliuose yra jau įdiegti fiziniai signalai, rodantys, kad reikia papildomo pieno kiekio. Šie signalai gali būti verksmas, „ieškojimas“, rankų kišimas į burną. Jei siekiate didžiausio veiksmingumo, patariama šiuo prietaisu naudotis „maitinimas pagal poreikį“ režimu, pagal kurį pienas pasiūlomas gavus vieną iš minėtų signalų.

Versta iš The Alpha Parent Finally, An Effective Gadget to Measure Breast Milk Supply

2 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *