Vaiko lavinimas
comments 2

Darbelis Motinos dienai: paveikslas su gėlėmis

Kartais  jaučiuos lyg kokia šarka, kaupianti viską, ko reikia ir ko nereikia, bet kiekviena pakuotė atveria tiek galimybių, tiek diktuoja idėjų, kad negaliu ramia širdim išmest. Štai iš šių dalykų išeis 2 įrėminti paveikslai su gėlėmis. Ar matot juos?

medžiagos darbeliui

O dabar gal jau matot?

rėmelis ir gėlės

Saldainių dėžutės dugną nudažėm pasirinkta spalva – tai bus paveikslo rėmas ir fonas. Dažyti reikės labai storai arba keliais sluoksniais, nes pakuotės popierius slidus, nenori dažas lengvai pasilikti.

Nukirpom kiaušinių dėklo dalis, skirtas kiaušiniams, o jų kraštus apkarpėm dantytai, kad būtų panašu į žiedlapius. Gėlytes irgi nudažėm. Rinkitės ypač ryškius dažus ir/arba jų nepagailėkit, nes kiaušinių dėklo kartonas smarkiai sugeria ir vėl išlenda jo pilkumas.

Iš minkšto popieriaus, skirto saldainiams pridengti, iškirpau gėlės lapus, nudažėm žaliai. Dar būtų gražu kiek kitoks žiedo viduriukas. Galima, žinoma, tiesiog ryškiai nudažyti, galima įklijuot spalvotą ar blizgų popierėlį, plokščią sagą ar dar ką. Mes įklijavom rankdarbių parduotuvėj pirktus perliukus.

paveikslas su gėlėmis

paveikslas su gėlėmis

Gražios Motinos dienos!

2 Comments

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *