Būti tėvais
Leave a comment

Ruošiamės adventui – kalendoriai

Daug metų iš eilės prieš Kalėdas įsigydavome Supergarden advento kalendorių. Kas jį ragauja pirmąkart, raukosi, nes tikrai ne viskas taip skanu, kaip liofolizuotos avietės ar mangai.

Pas mus dažniausiai lieka morkų granulės, kurias paskui sudedame į košę ar sriubą, bet šiaip – tai puiki puokštė įvairiausių vitaminų.

Kiekviename langelyje paslėpta po mini induką su sauja uogų ar daržovių. Mūsų didelei šeimai idealiai tinka, nes pasivaišinti užtenka visiems, įskaitant ir tėtį su mama.

Tačiau šįmet Supergarden, matyt, eina koja kojon su šilumininkais, ir kelia kainą. Ir taip buvęs nepigus, šįmet jų advento kalendorius kainuoja dar 10 eurų brangiau. Tai jau ačiū…

Aaa, supratau! Užkėlė kainą, kad paskui padarytų nuolaidą ir būtų kaina daugmaž tokia, kaip buvo. Irgi nelabai…

Draugė užrodė Fit Snack kalendorių, kuriame slepiasi uogų juostelės, dar vadinamos žievelėmis. Na, patys pažiūrėkit, manau, suprasit.

Jei turėčiau vieną ar du vaikus, nedvejodama imčiau šį kalendorių. Gražu, sveika ir skanu! Bet… mes turim jų keturis…

Keletą metų varvinau seilę į Bruzdukus. Vis Supergarden nugalėdavo, nes gi visiems užteks. Bet šįmet laimėjo Bruzdukai.

Nors jie turi mielučių advento kalendorių, pritaikytų vienam arba dviem vaikučiams, aš pasirinkau stiklainiuką skanumynų, kuriuos dėsiu į medžiaginio kalendoriaus kišenėles.

(Beje, šeimininkė perspėjo, kad gali taip ir nepavykt, nes būdami ore jie tampa tąsūs kaip džiovinti obuoliai, o originaliai supakuoti yra traškūs. Bet aš imsiu ir surizikuosiu nykštukus pasikviesdama 5 min. iki vaikų atsikėlimo.)

Taip jau apsisprendžiau šįmet, kadangi nėra tokio visapusiškai tinkamo gatavo kalendoriaus, o pas mus namie keturmetis ir dvimetė – idealus amžius visokiems nykštukams ir fėjoms – tai vėl imuosi kasdien pildyti kišenėles laiškučiais, skanumynais ir protarpinėmis dovanėlėmis.

Tik kur visa tai namie išslapstyti, kad paskui pati rasčiau?

P. S. Tai nėra jokia reklama, o tik mano pačios patirtis ir nuomonė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *