Akimirkos
comment 1

Didysis renginys būsimoms mamoms

Gavau net 6 pranešimus apie gražų renginį būsimoms mamytėms – tai jau rimtas ženklas, kad reikia pasidalinti, ar ne? 😀 😀 😀

Taigi visos „2 in 1” kviečiamos registruotis [email protected] ir gegužės 21 d. 15 val. atvykti į Vilniaus Rotušę, kur vyks kasmetinis Zuokų organizuojamas renginys būsimoms mamoms. Ten koncertuos „Purpurinis Vilniaus choras” (suprantu, kad iš TV šou „Chorų karai”), bet vietoj I. Starošaitės su juo dainuos I. Valinskienė. (Dėl manęs, galėtų geriau jos nebūti 😉 ) Žadamos praktinės dovanėlės kiekvienai (rėmėjai neblogi, tai, ko gero, verta 😉 ) ir dar specialus kino filmo „Mažylė” seansas (tik nesupratau, jį rodys ten vietoj, ar duos kvietimus kada nors nueit į „Skalviją”?).

Beje, galima netgi sudalyvauti tame chore. Dainavimui reikia registruotis el. paštu [email protected].

Renginys vyksta kasmet nuo 2005 m. Iš daugiau kaip 32 000 Lietuvoj kasmet besilaukiančių moterų apie 200 susirenka į šią šventę. Kaskart, kai paskaitydavau straipsnius apie jau įvykusį renginį, nusimindavau, kad manęs ten nebuvo, tai dabar jau tikrai nepraleisiu tokios progos 🙂 Esu dėkinga „Mamos stiliui„, kad pranešė.

Daugiau info apie renginį čia.

Nuotrauka Irmanto Gelūno iš 15min.lt

1 Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *