Vaiko lavinimas
comment 1

Adventas – gera proga veikloms kartu

Man adventas – proga pagalvoti apie artimus. Iš pradžių – vaikus: kokį gi jiems advento kalendorių sukonstruoti, užsakyti ar nupirkti? Tada advento užduotėlėse įpinti ir kitus: laiškas seneliams, dovanėlė krikštatėviams ir pan.

Šįmet adventas prasideda lapkričio 30 d. Jau visai ant nosies. Bet vaikai – dičkiai, tad ir stebuklų mažiau. Užduotėlės nebepasiteisina, saldainių kasdien nenoriu duoti, tad šįmet negaminsiu advento kalendoriaus. Nupirkau tokį, kuris be saldainių. Būtų be proto brangus, jei litais, bet eurais aš vis dar nesusigaudau, tai ėmiau ir nupirkau.lego-city-advento-kalendorius

Bet va, yra žmonių, kurie ne tik saviškiais, bet ir kitais pasirūpina: tinklaraštis „Su Vaikais” paruošė visą e-knygą/advento kalendorių, pilną tiek informacijos, tiek įvairių veiklų, ar kaip pasigaminti savo advento kalendorių. Šiek tiek minčių tiek pačiam kalendoriui, tiek kas jame gali būti valgoma ir nevalgoma, rasite „Gimtadienio mugėje”.

O Minimukų namukai kažkur pasigavo idėją, kurią gaminome pernai, ir rengia visiems tokius advento kalendorius/miestus – juos galima bus įsigyti.

Vis dėlto norėčiau namuose įkurdinti advento vainiką su žvakėmis ir būtinai darysime kalėdinių atviručių dirbtuves. Dar neapsisprendžiau dėl konkretaus darbelio, bet į akį labiausiai krito šie:

snaiges-pop-up

popieriniai-angeliukai

Ir labai labai šitas:

Ką jūs gaminat?

Save

Save

Save

1 Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *